Junior training

Voor kinderen/pubers in de leeftijdscategorie 10-18 jaar is de keuze voor een sport heel belangrijk. Op deze leeftijd is het erg verleidelijk om thuis achter de computer te duiken, terwijl het nu juist zo belangrijk is om te bewegen. De groeispurt is namelijk op komst, net geweest of je zit er middenin.

Hét moment om te sporten!

De groeispurt is het ideale moment om je spieren te prikkelen en de samenwerking tussen verschillende spieren te verbeteren. Dit is een verbetering van je algehele coördinatie en spierconditie. Daarnaast word je sterker, conditioneel beter en zit je beter in je vel.

In deze drukke wereld waarin er veel van pubers verwacht wordt, is krachttraining de manier om sterker in het leven te staan.

Loopt je als puber vast? Of merk je als ouder dat je puber vastloopt? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden voor Personal training & coaching kunnen verkennen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik uw puber weer kan activeren!

Veelgestelde vragen

We spreken een vast tijdstip af in de week bij het intakegesprek. Mocht je werken met wisseldiensten of roosters, dan kunnen we ook iedere week bekijken wat jouw
mogelijkheden zijn.

Bidon, handdoek, trainingsschoen voor in de zaal

Alle trainen kunnen 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Trainingen die binnen 24 uur afgezegd worden, worden in rekening gebracht.

Klaar voor? Neem contact op!