1-op-1 training

Een personal trainer helpt je jouw persoonlijke doelstellingen te behalen op een manier die bij jou past. Een personal trainer bied je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om jouw persoonlijke race te starten én te winnen – op een effectieve, verantwoorde en duurzame manier.

Wat is voor jou belangrijk?

Je kunt om uiteenlopende redenen een personal trainer inschakelen: om fitter, sterker of slanker te worden. Om die sportieve droom te verwezenlijken of ter voorbereiding op een belangrijk sportief evenement.  Een personal trainer biedt persoonlijke begeleiding op diverse gebieden – zowel aan ervaren sporters als beginners. Ik bied je daarbij de mentale support die je nodig hebt om door te zetten en de expertise om effectief en verantwoord te trainen.

Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden, of misschien gewoon lekkerder in je vel zitten. Ik maak samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij makkelijker en effectiever jouw doelen kunt bereiken.

Persoonlijk plan

De manier waarop we de training benaderen, wordt bepaald door de individuele behoeften, belastbaarheid en doelen. Bij de eerste afspraak maak ik een functionele screening en beoordeling om een volledig beeld te krijgen van jouw lichaamsbewegingen & conditie. Op basis van de bevindingen zullen we een plan maken waarbij we maandelijks de intensiteit verhogen en resultaten garanderen. Je zult je beste zelf worden!

Veelgestelde vragen

We spreken een vast tijdstip af in de week bij het intakegesprek. Mocht je werken met wisseldiensten of roosters, dan kunnen we ook iedere week bekijken wat jouw
mogelijkheden zijn.

Bidon, handdoek, trainingsschoen voor in de zaal

Alle trainen kunnen 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Trainingen die binnen 24 uur afgezegd worden, worden in rekening gebracht.

Klaar voor? Neem contact op!