Personal coaching

Coaching is essentieel om uw levensstijl aan te passen. Bewust zijn van en inzicht hebben in uw eigen gedrag is erg belangrijk om uw gedrag te veranderen en dit ook blijvend te laten zijn! Inspiratie en motivatie kan je iemand niet opleggen, dit moet van binnenuit komen. U bent pas echt gemotiveerd als u bewust of onbewust iets heel graag wil.

Hoe werkt het traject?

Toch kunt u iets heel graag willen en dit niet bereiken omdat er ergens nog obstakels of belemmeringen zitten. Met behulp van coaching kunt u zorgen dat u uw belemmeringen en obstakels ontdekt en deze ook gaat veranderen, loslaat of afleert, zodat u uw doel wel kunt bereiken. Coaching geeft u inzicht in uzelf, u wordt zich bewust van uw gedrag en hierdoor bent u in staat om te veranderen.

Gedurende een coachingstraject werken we met verschillende methodes en technieken, die ook per persoon anders kunnen zijn. Wel zal er altijd een doel nodig zijn waar we naar toe werken. Aan het einde van het traject zal dit worden geëvalueerd. Gedurende het traject worden er gesprekken gevoerd en opdrachten meegegeven om zelf uit te werken.

Als u leert om bij uzelf te versterken wat u stimuleert en te veranderen wat u belemmert, heeft u de mogelijkheid om u zelf te sturen en te doen wat u echt wilt. Dit heeft u zeker nodig als u uw leefstijl wilt aanpassen. Gezond en fit zijn, goed en energiek voelen, begint in de MIND en hangt samen met de BODY.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder lichaam veel aankan. Het is de mindset die overtuigd moet worden.

Mijn trainingen baseer ik op 4 pijlers: bewegen, mentaal, voeding en rust.

Vergroot jouw persoonlijke kracht

Werk aan jouw ontwikkeling en sta stil bij je eigen vitaliteit: mentaal, emotioneel en fysiek. In de training onderzoek je wat jouw drijfveren en inspiratiebronnen zijn. Je krijgt meer inzicht in jouw stijl van leven, keuzes en overwegingen. Heb je een goed overzicht? Dan ga je op zoek welke methode het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten.

“Ik heb in korte tijd de tools en de knop bij mezelf gevonden om effectiever te zijn en meer impact te hebben.”

“Een leerzaam proces waarin zelfreflectie heeft geleid tot zelfbewustzijn over wat mijn kracht is en hoe ik die kan toepassen, zowel in mijn werk als privé."

Veelgestelde vragen

We spreken een vast tijdstip af in de week bij het intakegesprek. Mocht je werken met wisseldiensten of roosters, dan kunnen we ook iedere week bekijken wat jouw
mogelijkheden zijn.

Bidon, handdoek, trainingsschoen voor in de zaal

Alle trainen kunnen 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Trainingen die binnen 24 uur afgezegd worden, worden in rekening gebracht.

Klaar voor? Neem contact op!